Aleris-Hamlet Aalborg

Aleris-Hamlet Aalborg
Sofiendalsvej 97 Aalborg SV 9200 Denmark

Se stort kort

Phone: 36372750

Aleris-Hamlet privathospitals afdeling i Aalborg åbnede i 2007 og er indrettet med 10 sengepladser, operationsstuer til små og store operationer, MR-scanning m.m.   Aleris-Hamlet hospital i Aalborg tilbyder bl.a. Plastikkirurgi – Ansigtsløft, Botox behandling, Brystforstørrelse, Implantater, Brystløft, Brystreduktion, Fedtinjektion i ansigt og hals, Fedtsugning, Fjernelse af brystimplantat, Fjernelse af tatovering, Hårfjerning med laser, Behandling af inddvendte brystvorter, Karsprængninger, Læbeforstørrelse, Pandeløft, Løft af øjenbryn, Rynkebehandling med laser, Behandling af slapt maveskind, Behandling af øvre og nedre øjenlåg, samt Rekonstruktion af bryster.

Botox behandling at Aleris-Hamlet Aalborg

Botox behandling

Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox. Rynker i panden og over næsen kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene er lige charmerende. Forundersøgelse kr. 400.

Restylane behandling at Aleris-Hamlet Aalborg

Restylane behandling

Ung hud indeholder meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vandet mindskes derfor. Behandling med Restylane tager blot en halv time, og du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Forundersøgelse kr. 400.

You may also like...