Aleris-Hamlet Esbjerg

Aleris-Hamlet Esbjerg
Bavnehøjvej 2 Esbjerg 6700 Denmark

Se stort kort

Phone: 36372700

Aleris-Hamlet Privathospital i Esbjerg ligger i en nybygget hospitalsbygning fra 2006 og med 1200 m2 et af landets største privathospitaler. Her har Aleris-Hamlet 3 moderne operationsstuer, et stort ambulatorium, samt en sengeafdeling med 12 sengepladser.   Aleris-Hamlet Esbjerg tilbyder bl.a. Helbredsundersøgelser, Behandling af hudsygdomme, Plastik kirurgi på kosmetisk center, Botox, Brystimplantater, Brystløft, Brystreduktion, Fedtsugning, Fillers – Restylane, Fjerning af tatovering, Permanent hårfjerning med laser, Fjerning af kalkunhage og dobbelthage, Fjerning af karsprængninger, Læbeforstørrelse, Genetablering af bryst, Rynkebehandling med laser, Behandling af stritører, Behandling af sportsskader, Øjenkirurgi m.m.

Botox behandling at Aleris-Hamlet Esbjerg

Botox behandling

Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox. Rynker i panden og over næsen kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene er lige charmerende. Forundersøgelse kr. 400.

Restylane behandling at Aleris-Hamlet Esbjerg

Restylane behandling

Ung hud indeholder meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vandet mindskes derfor. Behandling med Restylane tager blot en halv time, og du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Forundersøgelse kr. 400.

You may also like...