Cosmo Laser Clinic

Cosmo Laser Clinic
Ny Vestergade 1, 1. København K 1471 Denmark

Se stort kort

Phone: 35394400

Læge David Benjamin er ansvarlig læge for Cosmo Laser Clinic, som tilbyder kosmetiske behandlinger for den almindelige dansker. Klinikken har en lav omkostningsstruktur, som giver mulighed for at tilbyde billigere laserbehandlinger og som danskere har råd til. Vel at mærke uden at slække på kvalitet eller sikkerhed. Her behandles kun med det nyeste og bedste laserudstyr, der findes på markedet. Cosmo Laser Clinic tilbyder bl.a. Behandling mod rynker med Restylane og Esthélis, Botox, Matrix RF, Læbeforstørrelse med filler, Hudscanning med ultralyd, Permanent hårfjerning med laser og radiofrekvens, Behandling af karsprængninger med laser, Aknebehandling samt Pigmentforandringer med laser. Gratis konsultation.

Botox at Cosmo Laser Clinic

Botox

Rynkereduktion med Botox.

Velegnet til rynker som skyldes sammentrækning af musklerne – f.eks. panderynker, rynker mellem øjenbryn, samt smilerynker ved øjnene.

Prisen er angivet for første område.

Læbeforstørrelse med Restylane / Esthélis at Cosmo Laser Clinic

Læbeforstørrelse med Restylane / Esthélis

Få fyldigere læber med filler injection.
Fremhævning af den naturlige form. Større volumen ved injection i selve læben. Bedre definition af læbegrænsen. Ændring af læbens form.

Prisen er angivet for behandling med 1 ml. filler.

Restylane / Esthélis at Cosmo Laser Clinic

Restylane / Esthélis

Udglatning af rynker, furer og folder med fillers.
Restylane behandling af bl.a. linjer mellem næse og mund, øjenrynker (kragetæer), rygerynker, smilerynker, bekymringsrynker, pandelinjer m.m.

Prisen er angivet for behandling med 1 ml. filler.

You may also like...