Din massør Jette Horup

Din massør Jette Horup
Ubberudvej 119 Blommenslyst 5491 Denmark

Se stort kort

Phone: 42442621

Hot Stone massage Odense Din massør Jette Horup (Bedømmelse 4 / 5 – 3 anmeldelser) Jette Horup er uddannet fysiurgisk massør og indehaver af klinikken Din massør i Blommenslyst ved Odense. Din massør Jette Horup tilbyder dybdegående og afslappende Fysiurgisk massage, Helkropsmassage, Graviditetsmassage samt Massage af dele af kroppen som ryg, ben og nakke. Endvidere tilbydes Firmamassage til virksomhedens medarbejdere.

Firmamassage at Din massør Jette Horup

Firmamassage

Firmaordning med massage af medarbejdere.Jeg kan komme i virksomheden i arbejdstiden eller medarbejderne kommer til min klinik udenfor arbejdstiden. Jeg kan komme og behandle en gang om ugen, hver 14. dag eller hvad der passer ind. Jeg er meget fleksibel.Kontakt mig for mere information og aftale på tlf. 4244 2621.

Fysiurgisk massage - 60 min. at Din massør Jette Horup

Fysiurgisk massage – 60 min.

Fysiurgisk massage af over eller underkrop.Med fysiurgisk massage bliver der løsnet op for smerter og spændinger, immunforsvaret aktiveres og blodcirkulationen bliver øget.Behandlingen består typisk af kropsmassage på en halv krop eller en skadesbehandling. Der afsluttes med en flaske vand og information om kroppens reaktioner på behandlingen.Varighed: 60 min.

Fysiurgisk massage - 90 min. at Din massør Jette Horup

Fysiurgisk massage – 90 min.

Fysiurgisk massage mod spændinger og smerter.Med fysiurgisk massage bliver der løsnet op for smerter og spændinger, immunforsvaret aktiveres og blodcirkulationen bliver øget.Helkropsmassage – evt. med fokus på problemområder. Der afsluttes med en flaske vand og information om kroppens reaktioner på behandlingen.Varighed: 90 min.

Fysiurgisk massage - akut behandling 30 min. at Din massør Jette Horup

Fysiurgisk massage – akut behandling 30 min.

Fysiurgisk massage af lille problemområde.Løsning af muskelspændinger eller behandling af mindre område med smerter.Varighed: 30 min.

Graviditetsmassage at Din massør Jette Horup

Graviditetsmassage

Massage til gravide.Graviditetsmassage er afspøndende. blid og tilpasset den enkelte.Behandlingen afsluttes med en flaske vand og information om kroppens reaktioner på behandlingen.Varighed: 45 min.

You may also like...