Ham og Hende

Ham og Hende
Godthåbsvej 51 Frederiksberg 2000 Denmark

Se stort kort

Phone: 38863050

Signe Sørensen er uddannet kosmetolog og indehaver af Ham og Hende på Frederiksberg. Ham og Hende har kunden i fokus og sammensætter en behandling der hver gang dækker den enkeltes kunde behov og individuelle situation. Klinikken tilbyder Ansigtsbehandling, Teenage behandling, Farvning af vipper og bryn, Retning af bryn, Makeup, Hårfjerning med Voksbehandling og Brasiliansk hårfjerning.

Ansigtsbehandling at Ham og Hende

Ansigtsbehandling

Ham og Hendes ansigtsbehandling inkluderer, afrensning, hudanalyse, peeling (hvor døde hudceller fjernes), damp, udrensning og produktvejledning, så du kan forsætte med at være god for din hud.

Makeup at Ham og Hende

Makeup

Få lagt makeup til en speciel dag eller aften. Du kan også få lagt brudemakeup.

Rygbehandling at Ham og Hende

Rygbehandling

Ham og Hendes rygbehandling inkluderer, afrensning, hudanalyse, peeling (hvor døde hudceller fjernes), damp, udrensning, hvorefter behandlingen slutter af med maske og creme.

Teenage behandling at Ham og Hende

Teenage behandling

Ham og Hendes teenage behandling henvender sig til unge mellem 13 og 19 år. Behandlingen inkludere 2 x hudafrensning, hudanalyse, peeling (hvor døde hudceller fjernes), damp, udrensning, maske og creme, hvorefter behandlingen slutter af med produktvejledning, så du ved hvordan du kan forsætte med at behandling din hud godt.

You may also like...