Heart2Heart

Heart2Heart
Akacietorvet 2 A Farum 3520 Denmark

Se stort kort

Phone: 20103586

Pernille Simmelsgaard er behandler og guide med mange års erfaring i at hjælpe mennesker med at finde sig selv, roen, balancen, drømmene og deres vej i livet. Som behandler, Intuitiv Coach, Guide og Healer har Pernille gennem 20 år vejledt og hjulpet mange enkeltpersoner og grupper med at finde ind til det vigtige i livet, følge hjertet, finde fodfæstet og en ny vej frem. Hun driver klinik Heart2Heart i Farum. Heart2Heart tilbyder Meditativ Stenmassage, Indiansk Raindrop Terapi, Samtaleterapi, Coaching, Healing og Meditation.

Meditativ Stenmassage at Heart2Heart

Meditativ Stenmassage

Afslappende massage med varme lavasten.


Du slapper helt af og henføres i en meditativ og drømmende tilstand, hvor du kan give slip på det du ikke har brug for og tage ny energi til dig.
Kombineret med meditation og intuitiv samtale.

Varighed 45, 60, 75 eller 90 min.

Healing at Heart2Heart

Healing

Shamantisk healing.

Få fornyet energi og overskud, og genfind den dybe ro og balance med shamantisk healing. I den Maya-Indianske tradition benyttes efter behov, og i samråd med klienten, elementer fra naturen til at fremme kroppens egen healingsproces. Der arbejdes med hele kroppens energisystem og balance, de 4 elementer, tromme og urter / æteriske olier, samt varme og kølige sten der lægges på kroppen.

Varighed fra 1 time til en hel dag.

Spirituelle behandlinger at Heart2Heart

Spirituelle behandlinger

Spirituel vejledning.

Find din egen essens, balancen i livet, og følg dit hjertes visdom med Maya-Indiansk Visdom, Counselling og spirituel vejledning. Pernille guider og vejleder dig og stiller de spørgsmål der leder dig på rette vej. Du opnår overblik, klarhed og mere ro, samt større indsigt i dine værdier og egen indre visdom, livsbalance og livskraft.

Varighed fra 1 time til en hel dag.

Indiansk Raindrop Terapi & StenMassage at Heart2Heart

Indiansk Raindrop Terapi & StenMassage

Ceremoniel massage med varme lavasten og kølige raindrops.


Stenmassage med varme lavasten og kølige “raindrops” (sten med rumtemperatur).
Afsluttes med en stille meditativ stund, evt. med tromme. Seancen er dybdegående for både krop, sind, ånd og følelser, og er en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige.

Varighed 45, 60, 75 eller 90 min.

Terapi at Heart2Heart

Terapi

Samtaleterapi.

Stå stærkt i din egen selvautoritet og essens. Find ind til den du inderst inde er, det du drømmer om og dit personlige formål i livet med Intuitiv samtaleterapi. Pernille guider og vejleder dig og stiller de spørgsmål, der leder dig på rette vej. Du opnår overblik, klarhed og mere ro, større indsigt i dine værdier, dine muligheder og dit potentiale, og din vej frem.

Varighed fra 1 time til en hel dag.

Meditation at Heart2Heart

Meditation

Trommemeditation.

Find indre ro og mærk din essens og dit hjerte, med dyb meditation og indiansk trommerejse. Du bliver holdt og guidet i et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan give slip og åbne dit hjerte, samt søge din egen indre visdom og kraft.

Varighed fra 1 time til en hel dag.

You may also like...