Hilton Copenhagen Airport

Hilton Copenhagen Airport
Ellehammersvej 20 Kastrup 2770 Denmark

Se stort kort

Phone:

Det 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport ligger tæt på Kastrup Lufthavn og har nem forbindelse til centrum med Metro, som nås på ca. 10 minutter. Hilton har direkte adgang til og fra lufthavnen (Terminal 3) via overdækket gang. Hilton tilbyder følgende wellness faciliteter i deres Ni’Mat Spa – og Wellnesscenter: indendørs pool, fitness lokale med TV, dampbad, massage m.m. Der tilbydes også mulighed for bl.a. massage på værelset.   Alle værelser er udstyret med Aircondition, Strygejern, Skrivebord, Badekar, Hårtørrer, Gratis toiletartikler, Fladskærms-TV med Satellit- og betalings-kanaler, Værdiboks, Te- og Kaffemaskine og Minibar. Trådløst internet mod gebyr.  

 at Hilton Copenhagen Airport

Deluxe 2-personers værelse at Hilton Copenhagen Airport

Deluxe 2-personers værelse

Dobbeltværelse excl. morgenmad.


Værelse på 33 m2 med 2 enkeltsenge – Adgang til Spa, Wellness og Fitness-center kan tilkøbes i receptionen. Bemærk at prisen er angivet pr. værelse.

Priser er kontrolleret 18.03.2015.

Deluxe værelse med Kingsize seng at Hilton Copenhagen Airport

Deluxe værelse med Kingsize seng

Dobbeltværelse excl. morgenmad.


Værelse på 33 m2 med stor dobbeltseng – Adgang til Spa, Wellness og Fitness-center kan tilkøbes i receptionen. Bemærk at prisen er angivet pr. værelse.

Priser er kontrolleret 18.03.2015.

Værelse med Kingsize seng at Hilton Copenhagen Airport

Værelse med Kingsize seng

Værelse med stor dobbeltseng – Adgang til Spa, Wellness og Fitness-center kan tilkøbes i receptionen. Bemærk at prisen er angivet pr. værelse.

You may also like...