MassageKompagniet

MassageKompagniet
Classensgade 4 København Ø 2100 Denmark

Se stort kort

Phone: 88876353

Massørerne hos MassageKompagniet har forskellige baggrunde indenfor fysiologien. Her er kombination af erfaring og kompetancer anvendt til specialisering i forebyggende behandlinger, smertebehandling, fysiurgsisk massage med teknikker fra sportsmassage og velværemassage. MassageKompagniet tilbyder Fysiurgisk massage, Parmassage, Sportsmassage, Bindevævsmassage, samt Wellness massage. Her kan du også købe Wellnessgavekort til MassageKompagniet.

Parmassage at MassageKompagniet

Parmassage

Massage for par.


Parmassage er en skøn måde at tilbringe tiden sammen på.

Ved par-massage er der fokus på afslapning og forkælelse. I har 2 massører til rådighed i dobbeltrum og der afspilles beroligende musik.

Parmassage kan skræddersys til jeres behov og ønsker. I kan vælge mellem forskellige massageformer – f.eks. velværemassage, klassisk massage, dybdegående massage eller bindevævsmassage.

Varighed 60 min.

Fysiurgisk massage at MassageKompagniet

Fysiurgisk massage

Dybdegående massage med fokus på bevægeapparatet.


Her arbejdes der dybt i væv og muskulatur. Massagen kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give.
Nervesystemet aktiveres så blodcirkulationen i muskler og væv stimuleres. Trykket i muskler og væv øges, så affaldsstoffer nemmere udskilles, og balancen i musklerne genoprettes.

Varighed 30, 45, eller 60 min.

Wellness Massage at MassageKompagniet

Wellness Massage

Massage for velværens skyld.


Hvis du trænger til en pause fra dagligdagens stress og jag, bør du give dig tid til lidt forkælelse og velvære. En Wellness massage kan være en klassisk massage, hvor fokus er på den totale afslapning med blid og mere sensuel massage. Du kan også vælge at bede massøren om en mere dybdegående massage, hvor musklerne bliver gennemarbejdet og spændinger løsnes.

Varighed 30, 45, eller 60 min.

Sportsmassage at MassageKompagniet

Sportsmassage

Lindring og forebyggelse af muskelspændinger.

Massage til dig der udøver sport og ønsker at lindre eller forebygge muskelspændinger eller skader.
Nyttigt for personer, som træner hårdt, eller for mennesker med monotont arbejde.

Varighed 30, 45, eller 60 min.

Rygmassage at MassageKompagniet

Rygmassage

Massage med fokus på de store muskler.


Afslappende massage der får spændre og belastede muskler til at løsne og finde sin rette plads. Giver lindring af smerter og velvære til hele kroppen og får sat gang i blodcirkulationen igen.

Varighed 30, 45, eller 60 min.

Bindevævsmassage at MassageKompagniet

Bindevævsmassage

Massage af bindevæv til løsning af spændinger.


En behagelig og fokuseret metode til afspænding i bindevævet. Her arbejdes med nervesystemet og musklerne. Når bindevævssystemet masseres, løsnes muskler, muskelhinder, sener, ledbånd og knoglehinder.God massage til smertelindring overalt i kroppen.

Varighed 30, 45, eller 60 min.

Fodmassage at MassageKompagniet

Fodmassage

Dybdegående fodmassage.


Muskelspændiner i ben og fødder har indvirkning på din bevægelighed og resulterer ofte i smerter, uro i benene, kramper m.v., hvilket skader resten af kroppen.
Få en dybdegående pleje og forebyggende behandling af dine fødder med en god fodmassage.

Varighed 30, 45, eller 60 min.

Oliemassage at MassageKompagniet

Oliemassage

Afslappende massage med olie.


Her benyttes forskellige massageolier alt efter formålet med massagen. Olien kan være målrettet mod tør hud, forbyggende og afhjælpende ved uren hud, øge blodcirkulationen eller øge din huds teint og vitalitet.

Varighed 30, 45, eller 60 min.