Salong S-curve

Salong S-curve
Vasagatan 14 C Limhamn 216 15 Denmark

Se stort kort

Salong S-curve i Limhamn i Sverige anvender den nyeste teknologi indenfor Ultralydskaviation og Radiofrekvensenergi i slankebehandlinger. S-curve tilbyder fedtreducerende behandlinger og kropsskulpturering, samt Radiofrekvent energi (RF) til ikke-kirurgisk behandling af tidlige tegn på løs og slap hud.

Anti-aging med Radiofrekvent energi at Salong S-curve

Anti-aging med Radiofrekvent energi

Foryngelse af din hud uden kirurgiske indgreb. Stop tidlige tegn på slap hud, før det bliver nødvendigt med kirurgi.

Ved anvendelse af radiofrekvent energi, kan du mindske fine linjer og rynker omkring pande, øjne, kinder, kæbelinjen, mund, hage, hals, mave og lår, samt forbedre struktur og hudfarve.

Ved hjælp af RF-energi vil varmen skabe sammentrækning af kollagen, og dermed stramme huden op og dermed formindske tidlige alderstegn og får huden til at fremstå yngre.

Ny kollagenopbygning af lokale fibroblaster stimuleres gennem opvarmning i dermis og giver en ny dyb basis i huden. Dette giver yderligere opstramning, og bluver synligt i løbet af de nærmeste måneder.

Endvidere giver RF-teknologi forbedring af blodgennemstrømningen og lymfedrænage, som straks giver bedre tilførsel af ilt og øger Anti-age effekten.

Behandligstid: 20 eller 40 min.
Rabat ved køb af klippekort til 2, 5 eller 10 behandlinger.

Fedtreduktion med ultralyd at Salong S-curve

Fedtreduktion med ultralyd

Fedtreduktion med ultralyd er en behagelig medicinsk teknik til permanent fjernelse af fedtdepoter. Det kan være dobbelthave, “love handles” (håndtag i ryggen), samt andre områder hvor fedtdepoter ikke forsvinder ved diæt eller træning.

Ultralyd er ikke en slankekur, men en metode til formning af kroppen og reducering af fedtdepoter. Da metoden ikke kræver kirurgisk indgreb, er det smertefrit, efterlader ingen ar, og har ingen helbredelsestid.

Resultatet kan variere, men giver typisk en reduktion over lænden med 3-6 cm pr. behandling.

Varighed:
30 min.
Rabat ved køb af klippekort til 10 behandlinger.