Tao-Tantra massage

Tao-Tantra massage
Pile Allé 43 Frederiksberg 2000 Denmark

Se stort kort

Phone: 50181878

Tao-Tantra massage på Frederiksberg tilbyder sensuel velværemassage, hvor du kun skal modtage og intet yde. Massagen indebærer berøring af intime dele af din krop, for at komme igennem alle de syv chakra-punkter.   Tao-Trantramassage er ikke så dbdegående som fysiurgisk massage, men meget afstressende og foregår med blide og flydende strøg fra top til tå med varm mandelolie. Vi tilbyder også Yoni massage, som kan være en del af trantra massagen.   Her kan du vælge mellem Tantra massage, Tantra terapi, Orgasme terapi, Spirituelt tantra, Tantra kurser for par.   Behandlingerne udføres på både mænd og kvinder samt for par. Vi har både mandlige og kvindelige massører.

Tantra kursus for par at Tao-Tantra massage

Tantra kursus for par

Lær at give din kæreste tantra massage. Brug kurset til styrkelse af jeres seksualitet og selvaccept, styrkelse af jeres forhold, samt som redskab og inspiration til at komme dybere og tættere på hinanden. Afsæt 3 timer som inkluderer samtale, øvelser, 2 timers massage for en af parterne.

Tantra massage for kvinder at Tao-Tantra massage

Tantra massage for kvinder

Nyd en blid og intensiv sensuel tantra massage med eller uden yoni massage. Varighed 2½ timer inkl. samtale og omklædning.

Tantra massage for mænd at Tao-Tantra massage

Tantra massage for mænd

Forøgelse af din seksuelle energi og løsning af spæninger med massage af hele kroppen inkl erogene zoner. Massøren er fuldt påklædt og der forekommer ikke hverken samleje eller udløsning. Varighed 2½ timer inkl. samtale og omklædning.

You may also like...