Category: Uddannelse

Profmakeup.com: 26336373

Profmakeup.com

Profmakeup.com: Gitte Lindgren er uddannet Makeup artist og indehaver af profmakeup.com, som tilbyder kursus i lægning af makeup. Profmakeup.com tilbyder deltagelse på Makeupakademi med kursus i makeup-teknikker. Kurser: Chiaroscuro kursus, Farveteori, Etnisk makeup, Show makeup.

Star Lash Kursus: 31344033

Star Lash Kursus

Star Lash Kursus: Star Lash tilbyder kursus i påsætning af single eyelash extensions. Bliv professionel vippe-tekniker Jo bedre du mestrer kunsten at sætte vipper på, desto smukkere og gladere kunder får du. Lær teknikken grundigt på bare to dage. Star Lash afholder de populære kurser i veppeteknik i vores skønne, lyse lokaler på Kgs. Nytorv i hjertet af København. Lær teknikken nu, og vær klar til at lave de flotteste permanente vipper på både brude, konfirmander og studenter. Kurserne i vippe-teknik er byggget op med en undervisningsdag + en opfølgningsdag, ca. 2 måneder efter, hvor du har fået den grundlæggende teknik. På den måde er du sikker på, at få den optimale teknik, der giver dig det bedste indtægtsgrundlag. Der er aldrig mere end tre kursister pr. lærer. Dermed sikrer vi at du får en meget grundig instruktion og fra første dag indlærer en professionel teknik, som både du og dine kunder bliver glade for. Kursusforløb 1. undervisningsdag: * Gennemgang af produkter: hvordan bruger man dem, hvordan fungerer systemet, hvad bruger man hvad til. * Gennemgang af morfologi: hvilke typer vipper passer til de forskellige øjenformer, kontraindikationer, hygiejne, allergi o.s.v. * Grundig demonstration af den unikke Star Lash-teknik, som Marie-Louise Bøtkjær har udviklet og finpudset gennem sine seks år, som en af Danmarks mest erfarne vippeteknikere. * Træning: kursisterne øver intensivt på medbragte modeller. 2. undervisningsdag * Ca. 2 måneder efter 1. undervisningsdag, hvor du fik teknikken, følger vi op på din teknik og dine erfaringer. Vore professionelle lærere sørger for, at du ikke arbejder videre med evt. uvaner, men retter din teknik til, så den bare er bedst. På kurset er der rig mulighed for at spørge læs, og vi står klar med gode råd. Egen model medbringes til opfyldning. Inkluderet i prisen: Slik, frugt, kage, vand, sodavand.

MKCPH: 31515852

MKCPH

MKCPH: Merete Klitgård er indehaver af butik og klinik MKCPH på Frederiksberg. MKCPH er distributør for tre stærke brands indenfor kropsbehandling, ansigtsbehandling og skønhedspleje: Massada, Gerard’s og Universal Contour Wrap. MKCPH tilbyder undervisning og kusus i behandlinger med produkterne.

Skønhedshuset: 75721480

Skønhedshuset

Skønhedshuset: Bina Knudsen er indehaver af Skønhedshuset i Vejle, som tilbyder uddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og professionel fodplejer. Desuden tilbydes massagekursus, vokskursus, samt ortonyxi kursus. På skolens klinik får de studerende den praktiske del af uddannelsen, som gør den færdiguddannede i stand til at behandle som professionel fodplejer og kosmetolog.

Københavns Kosmetologskole: 31213771

Københavns Kosmetologskole

Københavns Kosmetologskole: Københavns Kosmetologskole tilbyder uddannelse til kosmetolog – fagligt og praktisk. Uddannelsend omfatter alt indenfor skønhedspleje, aromaterapi, makeup, wellness, samt kurbehandlinger. Den afsluttendes eksamen inkluderer et internationalt diplom. Næste holdstart for daghold: Mandag d. 04.03.2013 kl. 10. Uddannelsen som kosmetolog kan give dig en lang række jobmuligheder – f.eks.: * Ansat på klinik, spa eller wellness-center * Ansat i parfumeri * Ansat som konsulent hos importør, distributør eller produktagent * Ansat hos plastikkirurg * Selvstændig med egen klinik

Beauty & Wellness Kosmetologskole: 21837869

Beauty & Wellness Kosmetologskole

Beauty & Wellness Kosmetologskole: Beauty & Wellness Kosmetologskole i Horsens drives af Gitte Simonsen , som selv er erfaren kosmetolog, uddannet materialist, og som har været skoleleder på kosmetologskoler i både Århus og Kolding. Skolen giver dig en højt kvalificeret undervisning efter mesterlære princippet, hvor du også er i praktik på skolens egen klinik. Skolen har til huse i et sundhedshus med mere end 35 klinikker og virksomheder indenfor sundheds- og velvære-området. Holdstart: Medio august og februar. Beauty & Wellness Kosmetologskolen tilbyder også behandlinger i egen klinik .

Makeup Artist Uddannelsen Aarhus: 26220667

Makeup Artist Uddannelsen Aarhus

Makeup Artist Uddannelsen Aarhus: Anja Laursen tilbyder Makeup Artist Uddannelsen i Aarhus. Uddannelsen er relevant for dig som ønsker at kunne lægge smukke, professionelle makeupper på dig selv og andre, at få opdateret dine færdigheder indenfor lægning af makeup, ønsker at kunne tilbyde makeup som professionel, at have bevis på dine evner, at øge din indtjening i din klinik. Et uddannelsesforløb består af live undervisning 2 dage hver måneden i 5 måneder + hjemmetræning med hjælp fra arbejdsbog og video. Det er dermed muligt at gennemføre et komplet kursus til personlig makeup artist samtidig med evt. fast arbejde passes. Modul 5 afsluttes med en eksamen, hvorefter du får udstedt certifikat på gennemførsel af uddannelsen. Makeup Artist Uddannelsen tilbyde også i København .

Makeup Artist Uddannelsen: 26220667

Makeup Artist Uddannelsen

Makeup Artist Uddannelsen: Anja Laursen står bag Makeup Artist Uddannelsen i København, som gør dig til personlig makeup artist. Uddannelsen er designet til dig, som i forvejen arbejder som f.eks. frisør, kosmetiker eller kosmetolog, materialist, salgsassistent indenfor mode og skønhed, optiker assisten, personlig stylist eller Style Coach. Og selvfølgelig dig der drømmer om at arbejde med professionelt med makeup. Et kursusforløb består af live undervisning 2 dage hver måneden i 5 måneder + hjemmetræning med hjælp fra arbejdsbog og video. Det er dermed muligt at gennemføre uddannelsen til personlig makeup artist samtidig med evt. fast arbejde passes. Modul 5 afsluttes med en eksamen, hvorefter du får udstedt certifikat på gennemførsel af uddannelsen. Makeup Artist Kursus tilbyde også i Aarhus.