Aleris-Hamlet København

Aleris-Hamlet København
Gyngemose Parkvej 66 Søborg 2860 Denmark

Se stort kort

Phone: 38170700

Aleris-Hamlet Hospital København har til huse i den gamle TV-byen i Søborg nord for København.   Aleris-Hamlet København er indrettet med 36 sengepladser på smagfuldt indrettede stuer, samt 7 moderne operationsstuer med alt det nyeste og inventar og udstyr. Ambulatoriet råder desuden over 44 behandlingsrum og 2 rum til endoskopiundersøgelser. I tilknytning til ambulatoriet er der indrettet eget Billeddiagnostiske Center med MR-scanner, CT-scanner, mammografi, røntgen og ultralydsscanner. Dette sikrer et hurtigt og smidigt patientforløb.   Aleris-Hamlet København tilbyder specialer indenfor bl.a. Akupunktur, Fysioterapi og genoptræning, Overvægt, Plastikkirurgi, samt Tandblegning.

Botox behandling at Aleris-Hamlet København

Botox behandling

Få et yngre og mere oplagt udtryk i ansigtet med Botox. Rynker i panden og over næsen kan få dig til at se vred, træt og ældre ud, og det er heller ikke alle, der synes, at smilerynker ved øjnene er lige charmerende. Forundersøgelse kr. 400.

Restylane behandling at Aleris-Hamlet København

Restylane behandling

Ung hud indeholder meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vandet mindskes derfor. Behandling med Restylane tager blot en halv time, og du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Forundersøgelse kr. 400.

You may also like...