Category: Søborg

Akzent Direct:

Akzent Direct

Akzent Direct: Negleklinikken Akzent Direct har fungeret som negleklinik siden midt 80′ og kan dermed kalde sig for en af Danmarks ældste negleklinikker. Akzent har et bredt udvalg af neglebehandlinger, såsom, glasfiber negle, gelenegle, acryl negle, spa manicure og pedicure, fransk manicure og pedicure og meget mere.

Akupunkturklinikken: 70208116/23322183

Akupunkturklinikken

Akupunkturklinikken: Michael jensen er uddannet akupunktør og indehaver af Akupunkturklinikken i Søborg. Akupunkturklinikken tilbyder bl.a. Klassisk akupunktur, Moxa behandling, samt Massage og fysioterapi til mødregrupper.

Frisør Mainhair: 39562399

Frisør Mainhair

Frisør Mainhair: Joy er uddannet frisør og indehaver af Frisør Mainhair , som åbnede i sommeren 2010. Salonen er moderne, eksklusiv og kunderne kan føle sig i trygge hænder gennem en professionel behandling og et godt håndværk med perfekt resultat. Mainhair tilbyder Dameklip, Herreklip, Børneklip, Hårfarvning, Striber, Toning, Permanent, Reflekser, Håropsætning, Hair Extensions, Farvning af vipper og bryn, Retning af bryn. Alle der genbestiller en ny tid med det samme får 10% rabat på næste klipning.

Bystrup: 39560721

Bystrup

Bystrup: Bystrup har både frisører og en kosmetolog tilknyttet salonen/klinikken Bystrup og kan derfor både tilbyde frisør og hudpleje, så du kan blive forkælet fra top til tå.

Helene Elligsøe: 71726130

Helene Elligsøe

Helene Elligsøe: Helene Elligsøe er uddannet hypnoterapeut og har klinik i Søborg. Helene Elligsøe tilbyder hypnose til rygestop og mod afhængighed af spil, alkohol, samt til vægtkontrol, mod fobier m.m.

Golden Beauty Søborg: 53321122

Golden Beauty Søborg

Golden Beauty Søborg: Klinik Golden Beauty tilbyder professionelle behandlinger af Frisør, Hudterapeut og Massør. Golden Beauty tilbyder Vask, klip og føn, Hårfarvning, Styling, Hårkur, Farvning og Retning af Bryn og Vipper, Permanent Makeup, Pedicure, Manicure, Gel, Vela Smooth Cellulite behandling, Spa Terapi og Massage.

Aleris-Hamlet København: 38170700

Aleris-Hamlet København

Aleris-Hamlet København: Aleris-Hamlet Hospital København har til huse i den gamle TV-byen i Søborg nord for København.   Aleris-Hamlet København er indrettet med 36 sengepladser på smagfuldt indrettede stuer, samt 7 moderne operationsstuer med alt det nyeste og inventar og udstyr. Ambulatoriet råder desuden over 44 behandlingsrum og 2 rum til endoskopiundersøgelser. I tilknytning til ambulatoriet er der indrettet eget Billeddiagnostiske Center med MR-scanner, CT-scanner, mammografi, røntgen og ultralydsscanner. Dette sikrer et hurtigt og smidigt patientforløb.   Aleris-Hamlet København tilbyder specialer indenfor bl.a. Akupunktur, Fysioterapi og genoptræning, Overvægt, Plastikkirurgi, samt Tandblegning.