Fysioterapia

Fysioterapia
Kompagnistræde 7 København K 1208 Denmark

Se stort kort

Phone: 33936600

Hos FysioterapiA kan du hurtigt komme under kyndig behandling af en autoriseret og uddannet fysioterapeut. Klinikken ejes og drives af Pia Lundblad som selv er uddannet fysioterapeut, og desuden er uddannet i manuel terapi, Mckenzie, idrætsfysioterapi, samt ergonomi.   FysioterapiA tilbyder behandling af nakke, skuldre, lænden, arme, hænder og hovedet. Her får du skræddersyet behandling til dine behov, samt instruktion i forebyggende og helbredende øvelser, så du undgår kroniske smerter.   Få behandling med massage ved nakkespændinger og hold i nakken, musearm, hælspore, smerter i lænden, skuldersmerter, smerter mellem skulderbladene, idrætsskader, og sportsskader. Fysioterapia tilbyder også behandling på arbejdspladsen.

Nakkespændinger og hold i nakken at Fysioterapia

Nakkespændinger og hold i nakken

Afspænding og massage af musklerne, mobilisering af nakken og korrektion af holdning. Du får desuden vejledning og instruktion i øvelser til støtte for behandlingen hjemme.

Skuldersmerter at Fysioterapia

Skuldersmerter

Skuldermuskler behandles med laser og massage, samtidig med at nakken mobiliseres, da der er tæt forbindelse mellem nakke og skulder. Du får ergonomisk vejledning, samt instruktion til egne øvelser.

You may also like...