Category: Hotel

Comwell Hvide Hus Aalborg: 98138400

Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell Hvide Hus Aalborg: Det 4-stjernede hotel Comwell Hvide Hus Aalborg er et kendt vartegn for Aalborg og nabo til Aalborg Kongres og Kultur Center. Hotellet gennemgik en omfattende renovering af alle 16 etager i 2014. Hotellet ligger ved Kildeparken, kun 5 minutters gang fra Aalborg centrum og station. Der er kun 7 km til Aalborg Lufthavn. Bemærk: Comwell Hvide Hus har ingen Spa- og Wellness-faciliteter. Der findes ingen hoteller med spa- og wellness-faciliteter i Aalborg. Men du kan selv kombinere et hotel-ophold med en wellness-behandling hos en af de nærliggende wellness-steder. Se oversigt nederst på siden. Hotellets værelser er moderne og stilrene indrettet og med udsigt til enten Limfjorden, Kildeparken eller Aalborg by’s tårne og spir. Alle værelser har gratis WiFi. Faciliteterne omfatter bl.a. A la carte restaurant, Lounge & bar, Fitnesscenter og parkeringskælder med direkte adgang til receptionen. Comwell Hvide Hus har desuden konferencefaciliteter for op til 500 deltagere. Restaurant Vesterbro byder på alt fra enkle retter til menu med 5 lækre serveringer – alle tilberedt af gode råvarer i åbent showkøkken. Bemærk at restauranten er lukket søndage. Bestil bord på tlf. 9813 8400 Bar V serverer alt fra en kop kaffe til et bredt udvalg af cocktails og vine, samt lækre og hurtige retter. Bortset fra sommerperioden, kan du lytte til levende musik hver fredag. Du kan benytte Wellness Til Dig gavekort til betaling af ophold og i restauranten. Ophold betalt med gavekort skal bookes direkte hos hotellet på telefon med oplysning om gavekortets kode.

Comwell Kongebrogaarden: 63416341

Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden: Fra det 5-stjernede hotel Comwell Kongebrogaarden i Middelfart er der smuk udsigt over Lillebælt og den gamle Lillebæltsbro. Hotellet ligger lige ned til lystbådehavnen og med skov bagved. Middelfart centrum ligger i gåafstand fra hotellet. De lyse moderne værelser er indrettet med balkon eller terrasse, Auping elevationsseng, B&O fladskærms-TV, kaffe/te faciliteter, siddekrog, aircondition, værdiboks, samt skrivebord. Alle værelser har gratis internetforbindelse. Der er desuden 18 suiter, heraf to “Kongesuiter” på 110 m2 med åben pejs, udsigt over vandet og 2 balkoner. Hotellet byder på en pool-afdeling med indendørs pool, spabad, sauna, samt et fitnessrum. Bemærk: Comwell Kongebrogaarden tilbyder ikke wellness-behandlinger. Du kan selv kombinere et hotel-ophold med en wellness-behandling hos en af de nærliggende wellness-steder. Se oversigt nederst på siden. Restaurant Dannebo byder på gourmetmad af højeste kvalitet og med råvarer leveret af lokale leverandører som f.eks. Torup Bakkegaard og Løgismose Gyldensteen Gods. Her finder du desuden en hyggelig pejsestue, en stemningsfyldt bar, samt en stor terrasse med servering og udsigt over Lillebælt og broen. Golf: Ikke mindre end 16 golfbaner befinder sig indenfor en times kørsel fra hotellet. Andre aktiviteter på hotellet: Tennisbane, Petanque bane. Desuden er der gode muligheder for motionsløb og mountainbike kørsel i dyrehaven bag hotellet. Du kan benytte Wellness Til Dig gavekort til betaling af ophold og i restauranten. Ophold betalt med gavekort skal bookes direkte hos hotellet på telefon med oplysning om gavekortets kode.

Bandholm Hotel: 54755476

Bandholm Hotel

Bandholm Hotel: Det hyggelige gamle Hotel Bandholm ligger tæt på Knuthenborg Safaripark på Lolland. Det oprindeligt gæstgiveri blev kongeligt privilligeret i 1692. Hotellet ligger smukt ved havnen og med stranden tæt på. I dag byder Hotel Bandholm på wellness og velvære med både udendørs og indendørs jacuzzi og et bredt udvalg af wellness-behandlinger. Hotellet råder over 25 værelser, restaurant, café, samt lounge. Alle værelser og fællesarealer har gratis trådløs internetforbindelse.

Hotel Mosegård: 62615691

Hotel Mosegård

Hotel Mosegård: Den hyggelige Hotel Mosegård er indrettet i en firlænget bondegård fra 1870. Hotellet ligger i skøn natur lige syd for Svanninge Bakker med kun 100 meter til badestrand ved Fåborg Fjord. Restauranten er kendt for den lækre mad, som tilberedes af sæsonens råvarer. Faaborg by ligger 5 km fra hotellet. Hotellet har ingen spa- eller wellness-faciliteter. Se oversigt over tilbud på wellness nær Faaborg

Hotel Pinenhus:

Hotel Pinenhus

Hotel Pinenhus: Det hyggelige 3-stjernede Hotel Pinenhus ligger smukt ned til Limfjordens strand i Glyngøre. Herfra er der ca. 10 minutters løresel til Nykøbing Mors. Hotellet er handicapvenligt og man kan komme rundt på hele hotellet i kørestol. Hotellets lyse værelser er indrettet med opholdsområde, TV med satellitkanaler og eget badeværelse med brusebad. De fleste værelser har udsigt over fjorden. Alle værelser har gratis WiFi. Hotellet byder på et spabad med afslapningsområde og der man bestilles massage og andre wellness-behandlinger. Restaurant Pinenhus byder på klassiske franske brasserie-retter. Baren tilbyder et bredt udvalg af øl, vine og drinks. Harre Vig Golfklub ligger 5 km fra hotellet. Andre aktiviteter på hotellet og i området: Minigolf, billard, dart, lystfiskeri, windsurfing, cykling, vandring.

Marselis Hotel: 86144411

Marselis Hotel

Marselis Hotel: Helnan Marselis Hote l i Aarhus ligger smukt på stranden ved Aarhus Bugt kun 10 minutters kørsel fra centrum. Den omliggende natur giver mulighed for at holde formen vedlige med udendørs aktiviteter. Tag en tur i havkajak ud for hotellet eller tag en tur på cykel i Marselisborg Skov.  Hotellets Wellness faciliteter omfatter indendørs pool, sauna og fitness center til gratis afbenyttelse af hotellets gæster. Hotellet tilbyder IKKE wellness-behandlinger. Du kan selv kombinere et hotel-ophold med en wellness-behandling hos en af de nærliggende wellness-steder. Se oversigt nederst på siden.  

Hilton Copenhagen Airport:

Hilton Copenhagen Airport

Hilton Copenhagen Airport: Det 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport ligger tæt på Kastrup Lufthavn og har nem forbindelse til centrum med Metro, som nås på ca. 10 minutter. Hilton har direkte adgang til og fra lufthavnen (Terminal 3) via overdækket gang. Hilton tilbyder følgende wellness faciliteter i deres Ni’Mat Spa – og Wellnesscenter: indendørs pool, fitness lokale med TV, dampbad, massage m.m. Der tilbydes også mulighed for bl.a. massage på værelset.   Alle værelser er udstyret med Aircondition, Strygejern, Skrivebord, Badekar, Hårtørrer, Gratis toiletartikler, Fladskærms-TV med Satellit- og betalings-kanaler, Værdiboks, Te- og Kaffemaskine og Minibar. Trådløst internet mod gebyr.  

Sdr. Omme Kro & Hotel: 75341700

Sdr. Omme Kro & Hotel

Sdr. Omme Kro & Hotel: Sdr. Omme Kro & Hotel er en traditionsrig landevejskro, centralt beliggende midt på den jyske hede. Kroen blev Kgl. Priviligeret i 1780 og her lægges stor vægt på en god personlig betjening, der sammen med de indbydende omgivelser danner basis for et godt ophold. Hotellet råder over 23 moderne røgfrie værelser med eget bad, toilet, kabel-TV og gratis internet. Sdr. Omme Kro har eget bageri og konditori. Her bages alt selv – lige fra tarteletter til store kageborde. Det betyder friskbagte rundstykker hver morgen, småkager til kaffen og brød i restauranten. Sdr. Omme Kro & Hotel er også perfekt til en golfferie, da der er hele 10 forskellige golfbaner i den skønne natur tæt på Sdr. Omme.

Hotel Kong Arthur:

Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur: Hotel Kong Arthur ligger lige ned til søerne i København og 5 minutters gang fra det centrale København.   Kong Arthur huser Ni’mat Spa og Vandtempel, hvortil der er direkte adgang fra hotellet.   Ni’mat Spa- og Wellness-afdeling dækker 850 m2 og tilbyder bl.a. spa, sauna, aroma dampbad, koldtvandsbassin, boblebad og fitness-faciliteter. Desuden tilbydes et bredt udvalg af wellness-behandlinger, bl.a. Ansigtsbehandling, Hot Stone massage, Peeling, Thaimassage, Regnvejrs-massage, Bodyscrub, Manicure, Pedicure, og Voksbehandling. I spaområdets hvileafdeling og spa-lounge kan du slappe af med en forfriskning mellem eller efter behandlinger.   En god start på dagen vil være med en frisk løbetur rundt om søerne og efterfølgende tage en tur i Ni’mat Spa.   Alle værelser er udstyret med gratis internetadgang via kabel. Gratis trådløst internet i fællesområder.

Radisson Blu Scandinavia Hotel:

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Radisson Blu Scandinavia Hotel: Radisson Blu Scandinavia ligger centralt med gåafstand til Københavns centrum. Hotellet huser Københavns eneste Casino. Hotellet har eget fitness center med sauna, solarium og indendørs pool med gratis adgang for hotellets gæster. Massage og reflexologi, bodypeeling, aromaterapi, m.m. er ekstra ydelser mod betaling.