Category: Læsø

Østerby Hotel: 51373137

Østerby Hotel

Østerby Hotel: Østerby Hotel er et lille hyggeligt familiehotel lige ve Østerby Havn på Læsø. Som et badehotel var i de gode gamle dage.   Her er kun 5 dobbeltværelser med flot udsigt over havnen og tæt på dejlig badestrand. Hotellet serverer morgenmad i den hyggelige opholddstue og i krostuen kan du bl.a. spille billard. Hotellet har åbent hele året. Ophold inkluderer morgenmad, som kan serveres på værelset.   Hotel Østerby er ikke et spa-hotel, men du kan booke spa- og wellness-behandlinger på Læsø Kur. Og så er det jo nærmest et spa-ophold.   Der er ikke internet adgang på hotellet. Bemærk: Der kan ikke betales med kreditkort – kun kontanter.   Afstand til Læsø Seaside Golfklub ca. 2 km, til Læsø Kur ca. 18 km.  

Strandgaarden Badehotel: 98499035

Strandgaarden Badehotel

Strandgaarden Badehotel: Strandgaarden Badehotel på Læsø er en af de bevaringsværdige historiske hoteller i Europa – udnævnt af organisationen The Historic Hotels of Europe. Desuden er hotellet bedømt “Travellers Choise 2012” af Tripadvisors anmeldere.   Strandgaaarden blev bygget i 1727 og blev fra omkring 1926 drevet som badepensionat, hvor et værelse med pension kostede 5 kroner pr. dag.   På badehotellet er der fokus på gastronomien, og mange anmeldelser giver rosende ord for maden her.   Strandgaarden Badehotel har samarbejde med Læsø Kur & Helse, så der tilbydes Spa-ophold med spa-pakker til kurcentret, som kun ligger 5 minutters gang fra hotellet.

Lærkely Hotel & Restauration: 98498344

Lærkely Hotel & Restauration

Lærkely Hotel & Restauration: Lærkely ligger midt i et naturskønt område tæt på skov og strand på Læsø.   Hotellet er indrettet i en gammel firelænget gård, hvor den ældste del er bygget i 1820. Lærkely er et lille intimt og romantisk sted med kun 12 dobbeltværelser, samt en hyggelig restaurant.   Lærkely tilbyder miniferie, rideferie, samt spa- / wellness-ophold i samarbejde med Læsø Kur.