Category: Vejle

Munkebjerg Hotel:

Munkebjerg Hotel

Munkebjerg Hotel: Det 4-stjernede Munkebjerg Hotel ligger smukt omgivet af skov kun 300 meter fra Vejle Fjord. Hotellets moderne værelser er indrettet med LCD-TV, designermøbler og gratis WiFi. Spa-faciliteterne omfatter indendørs pool, sauna, boblebade og et relaxområde. Her er desuden et fitness-rum med moderne maskiner. Munkebjerg Hotel har desuden Casino, natklub, flere restauranter, samt en vinkælder med mere end 600 vine. Restaurant Panorama serverer morgenmad, frokost og middag. Her serveres internationale retter. Restaurant Tree-Top er gourmet-restauranten, som kun serverer middag. Reservation er påkrævet. Vejle Golfklub ligger kun 2 km væk, så hotellet er velegnet til et golf-ophold. Andre aktivitetsmuligheder: Tennis, Vandring, Cykling.

Hotel Vejlefjord:

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord: På Hotel Vejlefjord kan du få et spa- og hotelophold med 100% forkælelse.   For det første er hotellets omgivelser fantastisk smukke og med en fantastisk udsigt over Vejle fjord. Her er der masser af muligheder for at nyde naturen og gå en tur blandt bøgetræerne.   For det næste er hotellets fysiske rammer fantastisk til et ophold, hvor afslapning, forkælelse og professionelle wellness-behandlinger er i fokus.   Hotel Vejlefjord råder over 113 værelser inkl. suiter, 2 restauranter, Café og bar, konferencelokaler, 1000 m2 De Termiske Bade og Vitalbar, 800 m2 Spa-afdeling med wellness- og skønhedsbehandlinger samt relax lounge. Omgivelserne dækker 43 ha skov, park og strand, Kurpark og 20 km kurveje med historiske seværdigheder.   De Termiske Bade omfatter 7 bassiner med sansebrus, saunaer og dampbade, som er inspireret af de gamle romerske kurbade.   SpaActive hvor du kan nyde og deltage i NIA, Yoga, Zumba, De fem Tibetanere, Tai Chi og meget handet. Her kan du også tage i sauna og få et Saunagus.   Wellness- og Spa-behandlinger omfatter bl.a. Massage, Scrubs, Wraps, Spabade, Ansigtsbehandling, Manicure, Pedicure, Fiskespa med Garra Rufa fisk, Infrarød sauna og mange andre lækre behandlinger.  Læs mere om Vejlefjord Wellness

Comwell Kellers Park:

Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park: Det 5-stjernede hotel Comwell Kellers Park ligger i en elegant bygning fra 1900-tallet med udsigt over Vejle Fjord. Herfra er der ca. 10 km til Vejle centrum og 5 minutters kørsel til Kellers Park Golfklub. Hotellets værelser er udstyret med aircondition, fladskærms-TV med satellitkanaler, Hästens twinsenge, læderstole, minibar, varmtvandskoger til kaffe/te, samt gratis WiFi. Hotellets pudeprogram giver mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af puder. På badeværelset er der badekåber og slippers til fri afbenyttelse. Den hyggelige restaurant byder på et højt gastronomisk niveau med fokus på enkle retter med minimalistisk tilgang. Her serveres morgenmad, frokost og middag. Det anbefales at bestille bord på forhånd. Bar og Brasserie byder på specialøl og cocktails, samt lette retter om aftenen. Spa-faciliteterne omfatter bl.a. AquaSpa med Sauna, Dampbad, Varmtvandsbassin, Koldtvandsbassin, Tropisk trommeregn, Kneipps fodbad, Fitness pool, Udendørs boblebad. Desuden har du adgang til hotellets Fitness-rum. Bemærk at børn under 16 år ikke har adgang til spa-området. Wellness-behandlinger omfatter bl.a. FiskeSpa, Ansigtsmaske for mænd og kvinder, Fodscrub, Stenmassage, Aromamassage, samt Kropsbehandlinger. Behandlinger forudbestilles. Comwell Kellers Park tilbyder forskellige Spa-pakker med og uden ophold Entre til AquaSpa uden overnatning kr. 350 p.p. Du kan benytte Wellness Til Dig gavekort til betaling af ophold, adgang til Aquaspa, wellness-behandlinger, samt i restauranten. Ophold betalt med gavekort skal bookes direkte hos hotellet på telefon med oplysning om gavekortets kode.