Category: Højbjerg

Højbjerg Beauty Center:

Højbjerg Beauty Center

Højbjerg Beauty Center: Skønhedsklinikken Højbjerg Beauty Center drives af Dorthe Thomsen, som har 25 års erfaring med skønhedsbehandling.   Her tilbydes Ansigtsbehandling med Decleor produkter, Fodbehandling, Manicure, Voksbehandling, Bryn & Vipper, Makeup med Bare Minerals, Kropsbehandlinger m.m.  

Angelica Massage:

Angelica Massage

Angelica Massage: Angelica Guerrero er uddannet akupunktør og gennemført kurser hos 3 statsautoriserede massører, samt i fodzone terapi hos Røde Kors.   Hos Angelica Massage i Højbjerg kan du få Klassisk massage og Graviditetsmassage på specialdesignet massagebriks for gravide.

Frisør Dions: 86271378

Frisør Dions

Frisør Dions: Der har i mange år været salon på Oddervej 85 og i 2008 købte Nahid Frisør Dions . Han har siden drevet den med en målsætning om nærvær, hygge og afslappet stemning samtidig med høj professionalisme. Salonen tilbyder Dameklip, Herreklip, Vask og føn, Børneklip, Hårfarvning, Striber, Permanent, Håropsætning, Farvning af vipper og bryn, Retning af bryn.

Klinik for sundhed og velvære: 86149854

Klinik for sundhed og velvære

Klinik for sundhed og velvære: Gitte Sørensen er uddannet zoneterapeut og akupunktør og er indehaver af Klinik for sundhed og velvære i Højbjerg ved Aarhus. Klinik for sundhed og velvære tilbyder Akupunktur, Øreakupunktur, Zoneterapi, Massage, Bindevævsmassage, Sportsmassage, Vacuumterapi, Laserterapi og Magnetfeltsterapi.

Klinik for Fodterapi & Akupunktur: 86725510

Klinik for Fodterapi & Akupunktur

Klinik for Fodterapi & Akupunktur: Klinik for Fodterapi & Akupunktur tilbyder et bredt udvalg af behandlinger inde for fodbehandling, zoneterapi, øreakupunktører og fodbehandling med Garra Rufa Fisk / doktorfisk.   Klinik for Fodterapi & Akupunktur er en statsautoriseret fodklinik. Du har derfor en garanti for at din behandler har en statsanerkendt og godkendt uddannelse.