Category: Hvidovre

Living Beautiful Hvidovre:

Living Beautiful Hvidovre

Living Beautiful Hvidovre: Living Beautiful er en hyggelig klinik, som udover at behandle også vejleder og giver gode råde til hvordan du passer på din hud. Besøg Living Beautiful og få en professionel behandling, god vejledning og en afstressende oplevelse. Bemærk: Living Beautiful i Skovlunde og på Østerbro er lukket.

Kosmetolog Bente Lundgaard:

Kosmetolog Bente Lundgaard

Kosmetolog Bente Lundgaard: Kosmetolog Bente Lundgaard har et bredt udvalg af behandlinger, såsom ansigtsbehandling, ansigtsmassage, kropsmassage, hårfjerning og elektronisk behandling. Bente Lundegaard er lægeeksamineret kosmetolog, med løbende efteruddannelse, for at kunne tilbyde den nyeste og bedste behandling.

Memo Terapi:

Memo Terapi

Memo Terapi: Klaus Kaedin er indehaver af klinik Memo Terapi i Hvidovre. Memo Terapi tilbyder Akupunktur, Zoneterapi, Vakuumterapi, Kinesiologi, Organterapi, Resonansterapi, EFT, MACE og NLP.

Fleur de Massage: 36473373

Fleur de Massage

Fleur de Massage: Fleur de Massage i Hvidovre tilbyder Reiki Healing, Hawaiiansk Massage, Kropsmassage, Afspændingsmassage og Gravid Massage. 

Ruth Lorckmann: 30221555

Ruth Lorckmann

Ruth Lorckmann: Indehaveren af Kranio Sakral klinikken Ruth Lorckmann har en stor erfaring inden for Kranio Sakral Terapi til behandling af både børn og voksne.   Ruth tilbyder Kranio Sakrel Terapi behandling, der som ene eller i kombination med anden behandlingsform har en positiv virkning på en lang række lidelser for både børn og voksne.

Bryde Simonsen: 36487907

Bryde Simonsen

Bryde Simonsen: Bryde Simonsen tilbyder professionel hud- og kropspleje. Der bliver lagt stor vægt på personligt vejledning i en fredfyldt atmosfære. Kom ind i klinikken og nyd de afslappede omgivelser, så sørger Bryde Simonsen for at give dig oplevelserne.