Category: Hornbæk

Spa & Behag:

Spa & Behag

Spa & Behag: Bolette Balling er indehaver af Spa & Behag – Wellness Hornbæk i Nordsjælland. Spa & Behag ligger smukt ud til Hornbæk sø, kun et stenkast fra strand og skov. Her finder du ro og velvære i et spa- og wellness-center, inspireret af rejser i Indien og Thailand. Spa & Behag tilbyder bl.a. Økologisk ansigtsbehandling til mænd, kvinder og teenagere, massage, rygmassage, Hot Stone massage, Gravidmassage, Hårfjerning med Sugaring, Farvning af vipper og bryn, Makeup, Spabad, Sauna og Dampkabine.

Hornbæk Helse:

Hornbæk Helse

Hornbæk Helse: Kirsten Ditlev er uddannet zoneterapeut og fysiurgisk massør og indehaver af Hornbæk Helse. Hornbæk Helse tilbyder Kropsmassage, Ansigtsmassage og Zoneterapi.

Zone10 Ålsgårde:

Zone10 Ålsgårde

Zone10 Ålsgårde: Lizet Bülow Mortensen er uddannet Zoneterapeut og indehaver af klinik Zone10 i København og Ålsgårde. Zone10 tilbyder Zoneterapi for børn og voksne samt Japansk Lifting. Klinikken har også firmaordning, behandler i eget hjem mod tillæg samt tilbyder 2 timers kursus i børnezoneterapi til mødregrupper.

Lafrenz Sundhedsklinik:

Lafrenz Sundhedsklinik

Lafrenz Sundhedsklinik: Mia Lafrenz er uddannet akupunktør og sygeplejerske og indehaver af Lafrenz Sundhedsklinik i Hornbæk. Lafrenz Sundhedsklinik tilbyder Akupunktur, Øreakupunktur og Firmaaftale.

Ny energi og velvære: 40963833

Ny energi og velvære

Ny energi og velvære: Joan Christoffersen er uddannet zoneterapeut og sportsmassør og indehaver af Ny energi og velvære i Hornbæk. Ny energi og velvære tilbyder fysiurgisk massage og zoneterapi til voksne og børn.