Category: Grenå

Hotel Marina:

Hotel Marina

Hotel Marina: Hotel Marina er et 3 stjernet konference og Spa-hotel beliggende i naturskønne omgivelser udenfor Grenå by med skov og strand omkring sig. Herfra er der kun 5 minutters gang til Kattegatcentret Ocenarium. Hotellets 79 værelser er indrettet med TV med satellitkanaler og gratis WiFi. Hotellets flotte Spa- & Wellness-afdeling er indrettet med Relax afdeling, spabad, indendørs pool, sauna, dampbad, aroma spabad samt et fitness-center. Her tilbydes også en række afslappende massager. Spa kabine med spabad for 1 eller 2 personer kan lejes inkl. anretning med frugt og mousserende vin.

Grenaa Akupunktur Klinik: 86327974

Grenaa Akupunktur Klinik

Grenaa Akupunktur Klinik: Hos Grenaa Akupunktur klinik er det akupunkturen der er i fokus, men akupunktur klinikken tilbyder også behandling inden for tankefeltterapi, der på mange måde minder om akupunktur, men med tryk i stedet.   Akupunktur og tankefeltterapi, bliver brugt på en lang række af lidelser, såsom, alkoholafvænning, ansigtslammelse, eksamsstræk, lændesmerter og rygestop.  

Bettina Beauty & Hair: 86326728

Bettina Beauty & Hair

Bettina Beauty & Hair: Bettina Beauty og Hair har et bredt udvalg af produkter inden for blandt andet ansigtspleje, kropspleje, wellness, fod- og håndpleje, massage og klip.   Kom forbi Bettinas Beauty & Hair og blive forkælet fra top til tå. Klinikken er lukket.

Negle i skoven:

Negle i skoven

Negle i skoven: Indehaver af Negle i skoven , Mette Bjerregaard, arbejder med gelenegle og akrylnegle, da de har god holdbarhed og yderst velegnet til at få neglene til at flotte ud.   Negle i Skoven tilbyder også Eyelash / Vippe extensions  

Grenaa Idrætscenter: 89592870

Grenaa Idrætscenter

Grenaa Idrætscenter: Grenaa Idrætcenter badestue ligger i smukke omgivelser i den nyere del er centeret, hvor centeret tilbyder mulighed for afslapning i form af budstue eller wellness badestue.   Grenaa Idrætcenter tilbyder afslapning i form af en fast billetpris til badestuen eller wellness badestuen, eller mulighed for wellness behandling i form af massage, aromabade, saltflydekar eller sunspa.   Hos Grenaa Idrætcenter kan du forkæle dig selv eller en du holder af.